View Sidebar

Ontspanning in Cadzand

Zwemmen

Roompot Zwemparadijs Breskens
In de veelzijdige en karakteristieke vissersplaats Breskens ligt Vakantiepark Zeebad, op loopafstand van strand. Op het park bevindt zich Sportpark Scheldeveste. Een niet te groot, gezellig zwembad met overdekt zwembad, kinderbad met bruisbank en glijbaan, peuterbad met speeltoestellen, glijbaan en snelstroom

Bioscopen

Ledeltheater Oostburg
In het Ledeltheater is een beperkt aantal films te zien. Verder zijn er regelmatig theatervoorstellingen.

Themaparken

Neeltje Jans
Een hele dag genieten van zeedieren, spetterende attracties en alles van de Deltawerken zien! Deltapark Neeltje Jans is gelegen op een toplocatie midden in de zee, omgeven door de prachtige Zeeuwse natuur. Hier vind je verbazingwekkende exposities en stormachtige attracties. U kunt ook aan boord van de rondvaartboot om vanaf het water de Deltawerken te bekijken. Bekijk hier wat er allemaal te doen is.

Boudewijn SeaPark
Het Boudewijn Seapark Brugge is dé zoo voor zeezoogdieren. De dolfijnen, zeehonden, zeeleeuwen en roofvogels vermaken u met boeiend spektakel in een leerzame educatieve voorstelling. De dierentuin, dolfinarium en pretpark met tal van attracties staan garant voor een onvergetelijke daguitstap.

Het Arsenaal – Vlissingen
Sta oog in oog met een echte haai, maak kennis met levensechte piraten of speur op 65 meter hoogte de Westerschelde af. Via de veerpont (voor fietsers & voetgangers) is het mogelijk om vanuit Breskens naar Vlissingen te gaan.

Andere leuke attracties zijn:
Seafront Brugge
Plopsaland de Panne

Musea

Friet Museum (Brugge)
Chocolade Museum
The Lamp Museum
Visserij Museum Breskens
Oorlogsmuseum Oostburg