View Sidebar

Ontspanning in Cadzand

Zwemmen

Scheldorado
In Terneuzen vindt u Subtropisch zwemparadijs Scheldorado. Gelegen aan de Westerschelde, aan de voet van de Zeedijk. Maar niet alleen het water van de Westerschelde nodigt uit om in te zwemmen, wanneer u eens heerlijk Subtropisch verwend wilt worden, is Scheldorado de plek voor u! Op www.aquadomescheldorado.nl vindt u de tarieven.

Roompot Zwemparadijs Breskens
In de veelzijdige en karakteristieke vissersplaats Breskens ligt Vakantiepark Zeebad, op loopafstand van strand. Op het park bevindt zich Sportpark Scheldeveste. Een niet te groot, gezellig zwembad met overdekt zwembad, kinderbad met bruisbank en glijbaan, peuterbad met speeltoestellen, glijbaan en snelstroom

Bioscopen

Beverly screens Knokke
Beverly Screens is de enige bioscoop aan de oostkust. De bioscoop telt 4 zalen en opende voor het eerst zijn deuren in 1988 en werd in het najaar van 2007 aan een totale facelift onderworpen. Zo werden alle zetels, wandbekleding en muurbekleding vernieuwt, Ook het interieur kreeg een verfrissing en het digitaal geluidsysteem werd ge-update. Op die manier is de bioscoop volledig up to date voor uw filmgenot! De bioscoop dat eerder bekroond werd met een ‘Golden Mickey Award’ voor Beste Bioscoop in België ontving al reeds sterren zoals Colin Farrell, Jean Claude Van Damme, Matthew McConaughey,… Met zijn persoonlijke bediening en familiale karakter blijft Beverly Screens uniek in zijn soort.

Ledeltheater Oostburg
In het Ledeltheater is een beperkt aantal films te zien. Verder zijn er regelmatig theatervoorstellingen.

Themaparken

Neeltje Jans
Een hele dag genieten van zeedieren, spetterende attracties en alles van de Deltawerken zien! Deltapark Neeltje Jans is gelegen op een toplocatie midden in de zee, omgeven door de prachtige Zeeuwse natuur. Hier vind je verbazingwekkende exposities en stormachtige attracties. U kunt ook aan boord van de rondvaartboot om vanaf het water de Deltawerken te bekijken. Bekijk hier wat er allemaal te doen is.

Boudewijn SeaPark
Het Boudewijn Seapark Brugge is dé zoo voor zeezoogdieren. De dolfijnen, zeehonden, zeeleeuwen en roofvogels vermaken u met boeiend spektakel in een leerzame educatieve voorstelling. De dierentuin, dolfinarium en pretpark met tal van attracties staan garant voor een onvergetelijke daguitstap.

Het Arsenaal – Vlissingen
Sta oog in oog met een echte haai, maak kennis met levensechte piraten of speur op 65 meter hoogte de Westerschelde af. Via de veerpont (voor fietsers & voetgangers) is het mogelijk om vanuit Breskens naar Vlissingen te gaan.

Andere leuke attracties zijn:
Seafront Brugge
Plopsaland de Panne

Musea

Friet Museum (Brugge)
Chocolade Museum
The Lamp Museum
Visserij Museum Breskens
Oorlogsmuseum Oostburg